menu

Hoe het werkt

Inschrijven

Inschrijven

Schrijf je rechts boven in bij de SignUp button en je hebt meteen toegang tot de Social Skipper Community. Hier kun je onder andere aangeven of je een nieuwsbrief wilt ontvangen met vaartips, bijzondere locaties voor een dagje uit en speciale aanbiedingen in je regio. Op het inschrijfformulier vragen we je waar je wilt varen en met welke boot. Er zijn vervolgens drie manieren om te beginnen aan ons Onbezorgd Varen concept.

Individuele inschrijving

Individuele inschrijving

Je schrijft je in, en als er meer dan 3 aanmeldingen op je gewenste boot zijn binnen jouw vaargebied naar keuze wordt de boot gebouwd en kan je al na een aantal weken genieten op het water als Social Skipper. Je kan ons helpen door mensen in je omgeving enthousiast te maken, wij geven een eenmalige vergoeding voor elke nieuwe aangedragen Skipper. Zo wordt het voor jou nog voordeliger varen.

Groeps inschrijving

Groeps inschrijving

Je hebt minimaal 3 andere Social Skippers gevonden die samen met jou een boot willen delen. Wij bouwen als de bliksem jullie boot en je kan daarna snel gaan varen. Kom je als een groep dan geven wij een mooie korting op jullie eerste jaar abonnement. Draag je daarnaast Skippers aan voor een volgende boot dan geven wij een korting op je jaarabonnement van het volgende jaar. Social Skipper laten groeien, levert ook voor jou dus iets op.

INSCHRIJVEN ALS BEDRIJF, HOTEL OF VERENIGING

INSCHRIJVEN ALS BEDRIJF, HOTEL OF VERENIGING

Heb je regelmatig klanten of medewerkers waarmee je een bijzondere lunch wilt plannen? Heb je gasten die er graag een dagje opuit trekken? Schrijf je dan in als bedrijf en wordt een Social Company. Zo deel je een boot met het hele bedrijf. Hoe leuk is het om een rondje te varen tijdens je pauze of na het werk even lekker uitrusten op het water. Werk je in een drukke stad? Dan kan je misschien soms met je boot sneller op je afspraak zijn dan met de auto. En wil je dat de boot je huisstijl uitdraagt, dan regelen we dat.

Agenda

Agenda

Wist je dat de gemiddelde watersporter zo’n 40 uur per jaar vaart en dat elk abonnement van Social skipper goed is voor 200 vaaruren! Er is dus genoeg gelegenheid om lekker veel te kunnen varen en wij kunnen jullie ook verklappen dat er gemiddeld meer dan 60 geweldige zonnige vaardagen per jaar zijn.

Natuurlijk gaan we ook het verdelen van tijd makkelijk voor jullie maken. Daarvoor krijg je toegang tot je online agenda. In deze agenda kan je zien wanneer de boot vrij is en wie er mee gaat varen. Jullie input en ervaring zal deze agenda elk seizoen efficiënter maken. Zo ligt jouw boot altijd klaar voor je verjaardag of andere bijzondere gebeurtenissen.

Gemak

Gemak

Nadat je een dag hebt uitgekozen om lekker te varen hoef je alleen nog maar op te komen dagen op jullie uitgekozen jachthaven met je eigen benzinetankje. Op de boot log je in met je elektronische sleutel en registreren wij dat je gebruik maakt van de boot. Aan het eind van de dag log je uit en weten wij ook weer dat de boot veilig in de haven ligt. Dat noemen wij nu Onbezorgd Varen bij Social Skipper.

Maar we doen meer! Als je een boot hebt komt er namelijk nog veel meer bij kijken. Wat dacht je van onderhoud, liggeld, winterstalling, verzekering, afschrijving of rente als je geld hebt moeten lenen. Al deze zorgen nemen wij voor je weg en dat zonder dat dit meer kost. Een duidelijke prijs en geen verassingen of verrekeningen achteraf.